سه شنبه 28 بهمن 1404

flag
  • 1404/11/25 - 12:24
  • تعداد بازدید : 21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کشـف و تعطیلی یـک کارگـاه غیـرمجاز قطعـه‌بنـدی مـرغ در قــم و توقیف ۲.۵ تن گوشت غیـربهداشتی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم ، در اقدامی سریع و قاطع ، با حکم دادستانی محترم و همکاری عوامل محترم نیروی انتظامی یک کارگاه غیرمجاز و غیربهداشتی قطعه‌بندی گوشت مرغ در شهرستان قم کشف و تعطیل شد.

این کارگاه متخلف در داخل یک واحد گاوداری ، بدون هیچ گونه مجوز رسمی از سازمان‌های ذی‌ربط فعالیت می‌کرد.

محسن حسینی مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی اداره دامپزشکی شهرستان قم افزود ، این واحد متخلف در شرایطی کاملاً آلوده و خارج از استانداردهای بهداشتی اقدام به قطعه‌بندی و جعل برند و توزیع گوشت مرغ می‌نمود.

همچنین تمامی پرسنل فعال در این کارگاه فاقد کارت معاینات و الزامات بهداشتی بوده که این امر خطر جدی برای سلامت مصرف‌کنندگان ایجاد می‌کرد.

وی افزود : در پی این کشف ، مقدار ۲۵۰۰ کیلوگرم گوشت مرغ و بوقلمون غیربهداشتی ، توقیف و برای انجام آزمایشات میکروبی و معدوم سازی به سردخانه تحت نظارت دامپزشکی و واحد تبدیل ضایعات کشتارگاه منتقل گردید .

کارگاه مذکور با حکم قضایی پلمب و مالک و مدیر این کارگاه متخلف نیز بازداشت و با تشکیل پرونده‌ای قضایی ، برای سیر مراحل قانونی به مراجع ذی‌صلاح معرفی شد.

همچنین ایشان از شهروندان درخواست نمود در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در حوزه فرآورده های خام دامی در راستای کمک به حفظ امنیت غذایی ، مراتب را با شماره تلفن ۳۶۶۴۲۷۸۹ و یا سامانه تلفنی ۱۵۱۲ اطلاع رسانی نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,قم,جعفرآباد,کهک,خلجستان,اخبار اسلایدر,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 351180
کلمات کلیدی
محمد زنگی

محمد زنگی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور