• 1397/02/08 - 12:00
  • تعداد بازدید : 97
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان قم:

کاهش درصدتلفات طیورگوشتی درقم

مدیرکل دامپزشکی استان قم گفت، تلفات مرغداریهای گوشتی استان درسال 96 نسبت به سال 95 کاهش داشته است.

مدیرکل دامپزشکی استان قم ، میزان تلفات مرغداریهای گوشتی استان درسال گذشته را 7/72% اعلام واظهارداشت، این درحالی است که این رقم درسال 95  بالغ بر 11/66% بوده است.

وی درخصوص مقدارجوجه ریزی درمرغداریهای گوشتی درسال نودو پنج را 14/580/000 قطعه عنوان  وگفتند، این مقدار درسال نودوشش  به 12/489/000 قطعه رسیده است. رفیعی تعدادواحدهای درگیر بیماری را درسال نودوپنج 107 واحد برشمرد و بیان داشت، درسال نودوشش این میزان به 61 واحد کاهش یافته است.

مدیرکل دامپزشکی استان کاهش 3/94% تلفات بااحتساب آمارجوجه ریزی (12/489000 قطعه) را مبین کاهش تعداد492000 قطعه تلفات طیورگوشتی عنوان واظهارداشت، این میزان کاهش نقش مهمی درافزایش بهره وری و سوددهی درمرغداریهای گوشتی استان داشته است.

شایان ذکراست که  دراستان قم 311 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت 5/718/000 قطعه  درسال 96 پروانه فعالیت داشته  و میزان تولید گوشت مرغ نیز دراستان 31942 تن بوده است.

 
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 55863
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه