مدیرکل دامپزشکی استان قم:
کاهش درصدتلفات طیورگوشتی درقم
مدیرکل دامپزشکی استان قم گفت، تلفات مرغداریهای گوشتی استان درسال 96 نسبت به سال 95 کاهش داشته است.
وی درخصوص مقدارجوجه ریزی درمرغداریهای گوشتی درسال نودو پنج را 14/580/000 قطعه عنوان وگفتند، این مقدار درسال نودوشش به 12/489/000 قطعه رسیده است. رفیعی تعدادواحدهای درگیر بیماری را درسال نودوپنج 107 واحد برشمرد و بیان داشت، درسال نودوشش این میزان به 61 واحد کاهش یافته است.
مدیرکل دامپزشکی استان کاهش 3/94% تلفات بااحتساب آمارجوجه ریزی (12/489000 قطعه) را مبین کاهش تعداد492000 قطعه تلفات طیورگوشتی عنوان واظهارداشت، این میزان کاهش نقش مهمی درافزایش بهره وری و سوددهی درمرغداریهای گوشتی استان داشته است.
شایان ذکراست که دراستان قم 311 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت 5/718/000 قطعه درسال 96 پروانه فعالیت داشته و میزان تولید گوشت مرغ نیز دراستان 31942 تن بوده است.
نظر دهید