پنجشنبه 22 خرداد 1404

flag
  • 1404/02/14 - 14:31
  • تعداد بازدید : 80
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
با پیگیری اداره کل دامپزشکی و به دستور مقام قضایی انجام شد

پلمب یک کارخانه تولید فرآورده‌های گوشتی (سوسیس و کالباس) در استان قم به دلیل عدم رعایت استانداردهای بهداشتی و استفاده از مواد اولیه غیرمجاز

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم ، در پی بازرسی‌های دوره‌ای و سرزده بازرسان اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی از واحدهای تولیدی مواد غذایی، یک کارخانه تولید سوسیس و کالباس در قم به دلیل تخلفات بهداشتی متعدد و تهدید سلامت عمومی، با دستور معاون حقوق عامه دادستانی پلمب شد.

سرکار خانم رایگانی مسئول حقوقی اداره کل در این رابطه اظهار داشت: در جریان بازرسی از این کارخانه، موارد متعددی از عدم رعایت بهداشت، استفاده از مواد اولیه تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز، و تخلفات متعدد دیگر مشاهده شد.

وی افزود: "این تخلفات بهداشتی، سلامت مصرف‌کنندگان را به طور جدی تهدید می‌کرد و به همین دلیل، با هماهنگی مراجع قضایی، دستور پلمب این واحد تولیدی صادر شد."

خانم رایگانی همچنین تاکید کرد: "بازرسی از واحدهای تولیدی مواد غذایی به طور مستمر در حال انجام است و با متخلفان بهداشتی به شدت برخورد خواهد شد.

وی افزود : سلامت مردم خط قرمز ماست و در این زمینه هیچ‌گونه اغماضی نخواهیم کرد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 338520
کلمات کلیدی
محمد زنگی

محمد زنگی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور