مقدار595 کیلوگرم گوشت و 1764 قطعه انواع آلایش های بیمار دامی، ضبط و از چرخه مصرف خارج شد
به گزارش روابط عمومی اداه کل دامپزشکی استان قم: دکتر سید محمد رضا مرعشیان رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قم در این باره گفت :
اداره کل دامپزشکی استان قم درراستای طرح تشدید و کنترل بهداشتی روز عید سعید قربان امسال همانند سنوات گذشته، نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دامهای قربانی در دستور کار خود قرار داده بود و با ساماندهی و هماهنگی اکیپ های سیار در بعضی از مناطق شهرستان های قم ،کهک ، جعفر آباد و بخش دستجرد و همچنین اکیپ های ثابت (مستقر در کشتارگاه های دام جاهد و پرتو ، سالن کشتار مسجد مقدس جمکران و بهزیستی) و در مجموع با بکارگیری تعداد 60 نفر (اعم از دکتر دامپزشک، کارشناس بهداشتی بازرس گوشت، ناظرین شرعی و نیروهای خدماتی و پشتیبانی) از ساعت 6 لغایت 14 اقدام به بازرسی و نظارت بهداشتی و شرعی رایگان بر ذبح دامهای قربانی در عید قربان سال 1401 نموده است.
در همین خصوص تعداد 11958 راس دام زنده (اعم از دام سبک و سنگین) مورد بازرسی بهداشتی قرار گرفت که تعداد 5585 عدد دام ذبح شد و تحت نظارت بهداشتی قرار گرفت که در مجموع ، 595 کیلوگرم از گوشت و 1764 قطعه انواع آلایش های بیمار دامی، ضبط و از چرخه مصرف خارج گردید.
نظر دهید