پنجشنبه 13 آذر 1404

flag
  • 1401/04/23 - 11:31
  • تعداد بازدید : 92
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مقدار595 کیلوگرم گوشت و 1764 قطعه انواع آلایش های بیمار دامی، ضبط و از چرخه مصرف خارج شد

 

به گزارش روابط عمومی اداه کل دامپزشکی استان قم: دکتر سید محمد رضا مرعشیان رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قم در این باره گفت :

اداره کل دامپزشکی استان قم درراستای طرح تشدید و کنترل بهداشتی  روز عید سعید قربان امسال  همانند سنوات گذشته، نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دامهای قربانی در دستور کار خود قرار داده  بود و با ساماندهی و هماهنگی اکیپ های سیار در بعضی از مناطق شهرستان های قم ،کهک ، جعفر آباد و بخش دستجرد و همچنین اکیپ های ثابت (مستقر در کشتارگاه های دام  جاهد و پرتو ،  سالن کشتار مسجد مقدس جمکران و بهزیستی) و در مجموع با بکارگیری تعداد 60  نفر (اعم از دکتر دامپزشک، کارشناس بهداشتی بازرس گوشت، ناظرین شرعی و نیروهای خدماتی و پشتیبانی) از ساعت 6 لغایت 14 اقدام به بازرسی و نظارت بهداشتی و شرعی رایگان  بر ذبح دامهای قربانی در عید قربان سال 1401 نموده است.

در همین خصوص تعداد  11958 راس دام زنده (اعم از دام سبک و سنگین)  مورد بازرسی بهداشتی قرار گرفت که  تعداد  5585 عدد دام ذبح شد و تحت نظارت بهداشتی قرار گرفت که در مجموع ، 595 کیلوگرم از گوشت و 1764  قطعه  انواع آلایش های بیمار دامی،  ضبط و از چرخه مصرف خارج گردید.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 288321
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور