مدیرکل دامپزشکی قم:
طرح نوروزی نظارت بر فرآورده های دام و طیور در قم اجرایی شد
قم- ایرنا- مدیرکل دامپزشکی قم گفت: طرح نوروزی نظارت بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دام و طیور که از روز 25 اسفندماه در این استان آغاز شده است، تا 16 فروردین ماه سال 98 ادامه دارد.
مهدی رفیعی محمدی روز یکشنبه درگفتگو با خبرنگارایرنا اظهارداشت، طرح نوروزی نظارت برتولید، توزیع وعرضه فرآورده های خام دام وطیور از25 اسفند دراین استان آغازشده است.وی افزود طرح مذکور تا 16 فروردین 98 ادامه خواهدداشت.
مدیرکل دامپزشکی استان افزود،دراین طرح بیش از165 کارشناس بهداشتی ودامپزشک درقالب 30 اکیپ نظارتی و 66 تیم عملیاتی برعرضه فراوردههای خام دامی درمراکز ازجمله رستوزانها، تالارها ، مراکزتهیه غذا وواحدهای فروش گوشت ومرغ نظارت دارند. وی اضافه کرد:اداره کل دامپزشکی علاوه براین فعالیتها،گشت مشترکی نیز با اداره کل تعزیرات حکومتی،سازمان صمت واصناف برمراکز تولید ، وتوزیع فراوردهه ای مذکور اجرامیشود.به گفته رفیعی،دراین مدت کشتارگاههای دام وطیورزیرنظردامپزشکان میباشدتا گوشت سالم درسطح شهرتوزیع وکمبودی دراین زمینه بوجودنیاید.
وی بیان داشت،تیم قرنطینه سیاردامپزشکی نیز بصورت شبانه روزی آمد و شدخودروهای حمل دام و فرآورده های خام دامی را درسطح شهرکنترل مینمایند. رفیعی خاطرنشان کرد،مراکز درمانی ، داروخانه ها ، فروش واکسن وآزمایشگاههای دامپزشی شیفت بندی شده تامشکلی دراین زمینه بوجودنیاید.
مدیرکل دامپزشکی استان تاکیدکرد، نظارت جدی تری بررستورانها ، هتلها ومراکزتوزیع گوشت ومرغ که درمسیرمسافرین قرارگرفته اعمال میشود.وی تاکید کرد شهروندان وزائرین هرگونه فرآورده خام دامی را ازمراکز مجاز تهیه وبا مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را با شماره تلفن 025-36123456 درمیان بگذارند..
نظر دهید