لیست اخبار صفحه :7
برگزاری جلسه هماهنگی بین مسئولین ارشد دستگاههای اجرایی ناظر بر کارخانجات تولید فرآورده های گوشتی مانند سوسیس ، کالباس و...
توسط اداره کل دامپزشکی استان قم صورت گرفت

برگزاری جلسه هماهنگی بین مسئولین ارشد دستگاههای اجرایی ناظر بر کارخانجات تولید فرآورده های گوشتی مانند سوسیس ، کالباس و...

با حضور مسئولین ارشد دستگاههای اجرایی که وظیفه مشترک در نظارت بر کارخانجات تولید فرآورده های گوشتی دارند ، جلسه هماهنگی در روز شنبه 19 مهرماه 1399 ، جهت ارتقاء نظارت های هدفمند به میزبانی اداره کل دامپزشکی استان قم تشکیل شد.

افزایش عملکرد و کاهش تلفات در طیور استان نتیجه ی مدیریت بهداشتی مناسب بیماریهای طیور در شش ماهه نخست سال است
مدیرکل دامپزشکی استان قم

افزایش عملکرد و کاهش تلفات در طیور استان نتیجه ی مدیریت بهداشتی مناسب بیماریهای طیور در شش ماهه نخست سال است

دکتر مهدی رفیعی محمدی: 120میلیون دز واکسن در حوزه مبارزه با بیماریهای طیور در استان توزیع شده است. تلفات پولت ،مرغ گوشتی و مرغ تخمگذار کاهش معناداری داشته است.

رشد فعالیت های دامپزشکی استان قم در حوزه مدیریت بهداشتی بیماریهای دامی
در مصاحبه خبری 14 مهر عنوان شد

رشد فعالیت های دامپزشکی استان قم در حوزه مدیریت بهداشتی بیماریهای دامی

دکتر مهدی رفیعی محمدی: 54 درصد مایه کوبی دام سبک و 35 درصد مایه کوبی دام سنگین بر علیه بیماریهای دامی و بیماریهای مشترک بین انسان و دام نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.

کاهش 36 درصدی تلفات مرغ گوشتی در استان قم
مدیرکل دامپزشکی استان

کاهش 36 درصدی تلفات مرغ گوشتی در استان قم

دکتر مهدی رفیعی محمدی: با توجه به واکسیناسیون طیور و همچنین اعمال نظارت‌های بهداشتی مناسب، تلفات مرغ گوشتی در نیمه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته،‌ ۳۶ درصد کاهش ‌یافته است.

لینک کوتاه