شنبه 24 خرداد 1404

flag
  • 1403/07/18 - 08:58
  • تعداد بازدید : 68
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به مناسبت نهم اکتبر ؛ روز جهانی تخم مرغ

توصیـه های بهداشتـی در خصــوص نحــوه خریـد و مصرف تخـم مــرغ

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم ، به مناسبت نهم اکتبر "روز جهانی تخم مرغ" دکتر سید محمدرضا مرعشیان رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی توصیـه های بهداشتـی در خصــوص نحــوه خریـد و مصرف تخـم مــرغ ارائه نمودند.

  • تخم مرغ سالم و بهداشتی دارای پوسته سالم، بدون ترک، تمیز، عاری از کثیفی، بیضی شکل، فاقد لکه های خونی و یا کودی و بوی متعفن می باشد.
  • توصیه می گردد در هنگام خرید، تخم مرغ های بسته بندی شده و دارای برچسب با نشانه گذاری صحیح انتخاب گردد. 
  • نشانه گذاری صحیح شامل: تاریخ تولید، عمر ماندگاری، شرایط و دمای نگهداری، شماره پروانه بهداشتی دامپزشکی، آدرس و تلفن مرکز بسته بندی می باشد.
  • در هنگام شکستن تخم مرغ ، سفیده آن نباید با زرده مخلوط شده باشد و زرده تخم مرغ باید به صورت گرد و کروی در مرکز سفیده قرار گرفته باشد.
  • تخم مرغ می بایست در دمای یخچال (صفر تا 4 درجه سانتی گراد) و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شود.
  • عمر ماندگاری تخم مرغ تازه در دمای یخچالی (صفر تا 4 درجه سانتی گراد) حداکثر یک ماه می باشد.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 328072
کلمات کلیدی
محمد زنگی

محمد زنگی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور