به مناسبت نهم اکتبر ؛ روز جهانی تخم مرغ
توصیـه های بهداشتـی در خصــوص نحــوه خریـد و مصرف تخـم مــرغ

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم ، به مناسبت نهم اکتبر "روز جهانی تخم مرغ" دکتر سید محمدرضا مرعشیان رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی توصیـه های بهداشتـی در خصــوص نحــوه خریـد و مصرف تخـم مــرغ ارائه نمودند.
- تخم مرغ سالم و بهداشتی دارای پوسته سالم، بدون ترک، تمیز، عاری از کثیفی، بیضی شکل، فاقد لکه های خونی و یا کودی و بوی متعفن می باشد.
- توصیه می گردد در هنگام خرید، تخم مرغ های بسته بندی شده و دارای برچسب با نشانه گذاری صحیح انتخاب گردد.
- نشانه گذاری صحیح شامل: تاریخ تولید، عمر ماندگاری، شرایط و دمای نگهداری، شماره پروانه بهداشتی دامپزشکی، آدرس و تلفن مرکز بسته بندی می باشد.
- در هنگام شکستن تخم مرغ ، سفیده آن نباید با زرده مخلوط شده باشد و زرده تخم مرغ باید به صورت گرد و کروی در مرکز سفیده قرار گرفته باشد.
- تخم مرغ می بایست در دمای یخچال (صفر تا 4 درجه سانتی گراد) و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شود.
- عمر ماندگاری تخم مرغ تازه در دمای یخچالی (صفر تا 4 درجه سانتی گراد) حداکثر یک ماه می باشد.
نظر دهید