سه شنبه 27 خرداد 1404

flag
  • 1402/01/22 - 13:18
  • تعداد بازدید : 333
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشدید نظارت بهداشتی بر کشتارگاه های دام استان قم در عید نوروز و ماه مبارک رمضان

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم : دکتر سید محمدرضا مرعشیان مسئول نظارت بربهداشت عمومی و مواد غذایی در این خصوص گفت: با شروع طرح تشدید اقدامات نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان و نظارت مستمر ناظرین بهداشتی مستقر در کشتارگاه های دام از تاریخ 13 اسفند1401 الی 21 فروردین 1402   ، تعداد 59 هزار282 راس از انواع دام سبک و سنگین در کشتارگاه های دام استان تحت نظارت بهداشتی مورد بازرسی پیش و پس از کشتار قرار گرفته و در مجموع مقدار 1 میلیون و881 هزار و 370 کیلوگرم گوشت لاشه، از کشتار دامهای مذکور حاصل شده است. لازم به ذکر در این بازه زمانی مقدار 18 هزار و 975 کیلوگرم لاشه های غیر قابل مصرف از چرخه خوراک انسانی خارج گردید.

وی افزود : با  وجود تنوع بیماری های مشترک بین انسان و دام ، نقش و جایگاه دامپزشکی در پیشگری از رخداد بیماری های مذکور در جوامع انسانی بسیار حائز اهمیت می باشد .

در ادامه  به شهروندان عزیز توصیه می گردد در هنگام خرید گوشت از مراکز عرضه (قصابی) به وجود شاخص های بهداشتی لازم  بر روی لاشه (  از قبیل مهر بهداشتی و لیبل الصاقی بر روی لاشه) توجه نمایند تا از فرایند کشتار صحیح و بهداشتی دام در کشتارگاه های مجاز اطمینان حاصل نمایند؛

دکتر مرعشیان در پایان توصیه کرد در صورت مشاهده موارد کشتار غیر مجاز دام در معابر عمومی از طریق شماره تلفن 1512 به اداره دامپزشکی  شهرستان مربوطه اطلاع رسانی فرمایند تا بازرسان مربوطه در اسرع وقت اقدامات لازم را برای جلوگیری از عرضه لاشه دامهای حاصل از کشتار غیر مجاز انجام دهند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 299932
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور