سه شنبه 27 خرداد 1404

flag
  • 1402/01/21 - 11:40
  • تعداد بازدید : 65
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشدید اقدامات نظارت بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم:دکتر سید محمد رضا مرعشیان مسئول نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی گفت: با ساماندهی اکیپ های ثابت و سیار در سطح استان و شهرستان های تابعه و بکارگیری کارشناسان با تجربه ، طرح تشدید اقدامات نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان را از تاریخ 13اسفند1401 الی 5اردیبهشت1402 در دستور کار خود قرار داده  و با هماهنگی های بین بخشی  صورت گرفته با دستگاه های مختلف و نصب پلاکارد و توزیع بروشور های بهداشتی مرتبط با فراورده های خام دامی اقدامات موثری در راستای افزایش دانش شهروندان و زائران کریمه اهل بیت در زمینه مصرف  و نگهداری فراورده های خام دامی انجام داده است.

لازم به ذکر است از شروع طرح مذکور  تا تاریخ 19 فروردین ماه 1402 تعداد 2 هزار297 بازدید از مراکز  توزیع و عرضه فراورده های خام دامی، سردخانه ها، رستوران ها و مراکز طبخ غذا صورت گرفته که تعداد 426  مورد غیر بهداشتی در بازرسی های صورت گرفته مشاده شد و در مجموع  مقدار 3 هزار 315 کیلوگرم  فراورده های دامی غیر قابل مصرف از چرخه مصرف خوراک انسانی خارج و تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی معدوم گردید. 

 

دکتر سید محمدرضا مرعشیان در پایان از شهروندان عزیز تقاضا کرد در صورت نیاز به اخذ مشاوره بهداشتی و یا گزارش  رخداد موارد غیر بهداشتی با شماره تلفن 1512 ( شماره اختصاصی دامپزشکی) تماس بگیرند تا از خدمات دامپزشکی بهره مند شوند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 299827
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور