• 1402/02/07 - 10:29
  • تعداد بازدید : 107
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تب کریمه کنگو تهدید خاموش - قسمت اول

  • یکی از تهدیدات خاموش برای افراد جامعه ، مصرف گوشت و آلایش خوراکی مربوط به دام های آلوده شده با ویروس عامل بیماری تب کریمه کنگو می باشد .
  • بیماری ای که نه در سطح بدن دام زنده و نه در سطح لاشه دام ، علائم بالینی و علائم کالبدگشایی واضحی ، از خود برجای نمی گذارد .
  • بیماری ای که ، اگرچه عامل آن در طبیعت نوعی کنه سخت گونه می باشد ؛ اما امکان انتقال انسان به انسان آن نیز در محیط های بیمارستانی و حتی در بین افراد غیر مرتبط با دام و کنه ، به اثبات رسیده است .
  • در مقابل این تهدید خاموش و خطرناک ، یکی از مباحثی که پس از تاکید بر کشتار دام در کشتارگاه ، همواره از سوی دامپزشکان و ناظرین دامپزشکی مستقر در کشتارگاهها ، مورد تاکید قرار می گیرد ؛ موضوع خنک سازی لاشه دام پس از کشتار و قبل از توزیع آن در مراکز عرضه گوشت می باشد .
  • گروه خبری : هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 300596
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه