سه شنبه 27 خرداد 1404

flag
  • 1400/11/21 - 12:08
  • تعداد بازدید : 200
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای کامل طرح پیش سرد لاشه دام سبک در کشتارگاه دام استان قم

             به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم : دکتر رفیعی در خصوص چگونگی اجرای این طرح گفت : پیرو اجرای طرح پیش سرد لاشه وآلایش دام سنگین از خرداد ماه سال 1396 ، پس از راه اندازی کشتارگاه جاهد و برگزاری جلسات متعدد و فراهم نمودن زیر ساخت های فنی لازم در کشتارگاه های دام استان، خنک سازی  لاشه های دام سبک نیز  از تاریخ 12/10/1400 به صورت کامل اجرایی شده است  و در حال حاضر تمامی لاشه های دام پس از احراز شرایط بهداشتی ( دمای مطلوب و در صبح روز بعد از کشتار، از سردخانه کشتارگاه ها به مراکز عرضه منتقل PH   عمق لاشه )  می شوند

مدیر کل دامپزشکی استان  توضیح داد اجرای این طرح نیازمند آماده سازی زیر ساخت های لازم در کشتارگاه های دام بود که با پیگیری های متعدد امکانات و زیر ساخت های لازم برای اجرای پیش سرد در کشتارگاه های دام استان ایجاد شد .

درر راستای اجرای این طرح چندین جلسه ستاد ساماندهی کشتارگاه های دام  همراه با بازدید ها و هماهنگی های میدانی در جهت اقناع سازی صنف و همراه نمودن قصابان با اجرای طرح برگزار شد که مقرر شد طرح بصورت مرحله ای اجرا شود . که در مرحله اول از ابتدای مهرماه سالجاری  در  مراکز بسته بندی مستقل و وابسته( فروشگاهی ) آغاز شد و  در مرحله بعد از هر کشتارکننده تعدادی لاشه بصورت افزایشی روزانه و در مرحله سوم 50% از کشتار هر کشتارکننده اجرایی شد که پس از اقناع سازی و اطمینان از کیفیت لاشه توسط قصابان مرحله نهایی طرح از 12/10/1400 بطور کامل عملیاتی شد  .

دکتر رفیعی در پایان گفت : اجرای این  طرح (که دارای الزامات قانونی و بهداشتی می باشد )  نقش مهمی در افزایش کیفیت گوشت ،  پیشگیری از بیماری های مشترک انسان و دام و ارتقاء سطح بهداشت عمومی جامعه ایفا می نماید که در سایه تلاش جمعی و همکاری های بین بخشی به نحو مطلوب به مرحله اجرا رسیده است .

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 281634
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور