آغاز مرحله دوم طـرح پایش شیــر خام در استـان قــــم
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قــم ، در این طرح بطور تصادفی از شیر خام سه گروه دامداری های صنعتی و دامداری های سنتی و سکوهای جمع آوری شیر نمونه برداری انجام شد. همچنین نمونه ها به آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان قم ارسال و پس از بررسی نتایج آزمایشات شیر خام تولیدی استان از نظر بار میکروبی ، میزان باقیمانده آنتی بیوتیک و همچنین از نظر تقلبات مختلف و آفلاتوکسین بررسی و براساس نتایج حاصله تصمیم گیری و برنامه ریزی مدون جهت بهبود کیفیت شیر خام انجام میگیرد.
نظر دهید