چهارشنبه 12 آذر 1404

flag
  • 1404/08/24 - 13:48
  • تعداد بازدید : 30
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دامپـزشکی ؛ نظارت بی وقفــه ، سلامت جامعــه

توقیف و معدوم سازی ۴۰۰۰ کیلوگرم گوشت مرغ فاسد در یکی از کارخانجات فرآورده‌های گوشتی قم

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم ، آقای محسن حسینی مسئول اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی شهرستان قم از توقیف و معدوم سازی ۴۰۰۰ کیلوگرم گوشت مرغ فاسد در یکی از کارخانجات فرآورده‌های گوشتی قم خبر داد.

وی گفت : به دنبال بازرسی سرزده از سردخانه نگهداری این کارخانه و مشاهده مقدار ۴۰۰۰ کیلوگرم گوشت مرغ با شرایط ارگانولپتیکی نامناسب ، مشخص گردید که این محموله گوشت به دلیل عدم رعایت ضوابط و استانداردهای بهداشتی، از جمله نگهداری در شرایط دمایی نامناسب، دچار فساد و آلودگی میکروبی شده و سلامت مصرف‌کنندگان را به طور جدی تهدید می‌کند.

وی اظهار داشت: «حفظ سلامت غذایی مردم اولویت اول مجموعه دامپزشکی است و ما با هیچگونه تخلف و سهل‌انگاری در این حوزه کوتاه نخواهیم آمد.»

ایشان در ادامه افزود: «پس از نمونه‌برداری و تأیید فساد این محموله گوشت در آزمایشگاه‌های معتمد، بلافاصله حکم معدوم‌سازی آن صادر و این مقدار گوشت غیرقابل مصرف به طور کامل و تحت نظارت کارشناسان این اداره و با رعایت پروتکل های بهداشتی در واحد تبدیل ضایعات معدوم گردید.» 

ایشان با هشدار به واحدهای تولیدی و صنفی مرتبط گفت: «برای تمامی متصدیان واحدهای تحت نظارت الزامی است که پروتکل‌های بهداشتی را به طور کامل رعایت نمایند. بازرسی‌های مستمر و سخت‌گیرانه این اداره از کلیه مراکز تولید، توزیع و عرضه مواد خوراکی با منشأ دامی ادامه دارد و با متخلفان برابر قانون برخورد خواهد شد.» وی از شهروندان نیز درخواست کرد در جهت کمک به سلامت و بهداشت عمومی و حفظ امنیت غذایی جامعه در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه فرآورده های خام دامی مراتب را با شماره تلفن ۳۶۶۴۲۷۸۹ و ۳۶۱۲۳۴۵۷ و یا سامانه تلفنی 1512 اطلاع رسانی نمایند.

  • گروه خبری : قم,اخبار اسلایدر,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 348214
کلمات کلیدی
محمد زنگی

محمد زنگی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور