تشدید اقدامات نظارت بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم:دکتر سید محمد رضا مرعشیان مسئول نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی گفت: با ساماندهی اکیپ های ثابت و سیار در سطح استان و شهرستان های تابعه و بکارگیری کارشناسان با تجربه ، طرح تشدید اقدامات نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان را از تاریخ 13اسفند1401 الی 5اردیبهشت1402 در دستور کار خود قرار داده و با هماهنگی های بین بخشی صورت گرفته با دستگاه های مختلف و نصب پلاکارد و توزیع بروشور های بهداشتی مرتبط با فراورده های خام دامی اقدامات موثری در راستای افزایش دانش شهروندان و زائران کریمه اهل بیت در زمینه مصرف و نگهداری فراورده های خام دامی انجام داده است.
لازم به ذکر است از شروع طرح مذکور تا تاریخ 19 فروردین ماه 1402 تعداد 2 هزار297 بازدید از مراکز توزیع و عرضه فراورده های خام دامی، سردخانه ها، رستوران ها و مراکز طبخ غذا صورت گرفته که تعداد 426 مورد غیر بهداشتی در بازرسی های صورت گرفته مشاده شد و در مجموع مقدار 3 هزار 315 کیلوگرم فراورده های دامی غیر قابل مصرف از چرخه مصرف خوراک انسانی خارج و تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی معدوم گردید.
دکتر سید محمدرضا مرعشیان در پایان از شهروندان عزیز تقاضا کرد در صورت نیاز به اخذ مشاوره بهداشتی و یا گزارش رخداد موارد غیر بهداشتی با شماره تلفن 1512 ( شماره اختصاصی دامپزشکی) تماس بگیرند تا از خدمات دامپزشکی بهره مند شوند.
نظر دهید