اجرای کامل طرح پیش سرد لاشه دام سبک در کشتارگاه دام استان قم

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم : دکتر رفیعی در خصوص چگونگی اجرای این طرح گفت : پیرو اجرای طرح پیش سرد لاشه وآلایش دام سنگین از خرداد ماه سال 1396 ، پس از راه اندازی کشتارگاه جاهد و برگزاری جلسات متعدد و فراهم نمودن زیر ساخت های فنی لازم در کشتارگاه های دام استان، خنک سازی لاشه های دام سبک نیز از تاریخ 12/10/1400 به صورت کامل اجرایی شده است و در حال حاضر تمامی لاشه های دام پس از احراز شرایط بهداشتی ( دمای مطلوب و در صبح روز بعد از کشتار، از سردخانه کشتارگاه ها به مراکز عرضه منتقل PH عمق لاشه ) می شوند
مدیر کل دامپزشکی استان توضیح داد اجرای این طرح نیازمند آماده سازی زیر ساخت های لازم در کشتارگاه های دام بود که با پیگیری های متعدد امکانات و زیر ساخت های لازم برای اجرای پیش سرد در کشتارگاه های دام استان ایجاد شد .
درر راستای اجرای این طرح چندین جلسه ستاد ساماندهی کشتارگاه های دام همراه با بازدید ها و هماهنگی های میدانی در جهت اقناع سازی صنف و همراه نمودن قصابان با اجرای طرح برگزار شد که مقرر شد طرح بصورت مرحله ای اجرا شود . که در مرحله اول از ابتدای مهرماه سالجاری در مراکز بسته بندی مستقل و وابسته( فروشگاهی ) آغاز شد و در مرحله بعد از هر کشتارکننده تعدادی لاشه بصورت افزایشی روزانه و در مرحله سوم 50% از کشتار هر کشتارکننده اجرایی شد که پس از اقناع سازی و اطمینان از کیفیت لاشه توسط قصابان مرحله نهایی طرح از 12/10/1400 بطور کامل عملیاتی شد .
دکتر رفیعی در پایان گفت : اجرای این طرح (که دارای الزامات قانونی و بهداشتی می باشد ) نقش مهمی در افزایش کیفیت گوشت ، پیشگیری از بیماری های مشترک انسان و دام و ارتقاء سطح بهداشت عمومی جامعه ایفا می نماید که در سایه تلاش جمعی و همکاری های بین بخشی به نحو مطلوب به مرحله اجرا رسیده است .
نظر دهید