پنجشنبه 13 آذر 1404

flag
  • 1403/04/31 - 08:42
  • تعداد بازدید : 158
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آغاز مرحله دوم طـرح پایش شیــر خام در استـان قــــم

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قــم ، در این طرح بطور تصادفی از شیر خام سه گروه دامداری های صنعتی و دامداری های سنتی و سکوهای جمع آوری شیر نمونه برداری انجام شد. همچنین نمونه ها به آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان قم ارسال و پس از بررسی نتایج آزمایشات شیر خام تولیدی استان از نظر بار میکروبی ، میزان باقیمانده آنتی بیوتیک و همچنین از نظر تقلبات مختلف و آفلاتوکسین بررسی و براساس نتایج حاصله تصمیم گیری و برنامه ریزی مدون جهت بهبود کیفیت شیر خام انجام میگیرد.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 322780
کلمات کلیدی
محمد زنگی

محمد زنگی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور