الگوی صحیح تهیه به همراه ویژگی های عسل سالم و بهداشتی
عسل را بصورت محصول بسته بندی بهداشتی که دارای علامت استاندارد ، نشان بهداشتی ، پروانه بهداشتی ، تاریخ تولید و انقضاء و... باشد ، تهیه کنید.
ویژگیهای عسل سالم و بهداشتی:
رنگ عسل برحسب اینکه متعلق به کدام منطقه و یا کدام گل باشد متفاوت است. دامنه طیف رنگهای عسل از سفید به انواع زرد، کهربایی، عقیقی مایل به قرمز و حتی قهوه ای متغیر است.
رنگ و بوی عسل متناسب با گل و گیاهی است که زنبور از آن استفاده کرده است.
عسل باید دارای مزه شیرین مخصوص به خود و عاری از مزه سوختگی، تخمیر و کپک زدگی باشد.
در سطح عسل نباید هیچگونه کفی موجود باشد.
عسل در شرایط محیطی از سیال و روان تا غلیظ و چسبناک تا کاملاً متبلور می تواند متغیر باشد.
شکرک زدن (متبلور شدن) عسل نه تنها دلیل بر کیفیت بد و تقلبی بودن عسل نیست بلکه معرف سالم و طبیعی بودن عسل است.
عسل بسته بندی شده با درببندی کامل را میتوان در شرایط دور از رطوبت و نور مستقیم آفتاب تا دو سال نگهداری نمود.
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی Blue difficult to see تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت