الگوی صحیح تهیه به همراه ویژگی­ های تخم ­مرغ سالم و بهداشتی


نگهداری تخم ­مرغ خارج از یخچال و در معرض نور خورشید مجاز نمی ­باشد.

تخم مرغ را بصورت بسته بندی خریداری نمائید.

از نگهداری تخم مرغ بصورت باز در یخچال جدا پرهیز نمائید و آنرا در ظرف درب دار و یا نایلون در بسته در یخچال نگداری نمائید.

به هیچ وجه تخم مرغ را چه پس از خرید و چه در هنگام مصرف نشوئید به دلیل اینکه باعث انتشار آلودگی های احتمالی روی پوسته به غذا و محیط می شود.

ویژگیهای تخم مرغ سالم و بهداشتی:

تخم­ مرغ تازه دارای اتاقک هوائی کوچک، سفید غلیظ می باشد و زرده کاملا گرد و کروی در مرکز قرار دارد.

تخم­ مرغ تازه چنانچه داخل سرم شستشو قرار گیرد باید به زیر آب فرو رود.

داخل تخم ­مرغ باید فاقد لکه خونی یا گوشتی باشد.

پوسته باید بدون ترک و تمیز و عاری از کثیفی باشد.

یک تخم ­مرغ خوب و ممتاز باید دارای شکل بیضی و وزن بین 55 تا 60 گرم باشد.

تخم مرغ باید فاقد هرگونه بوی غیر طبیعی باشد.

روی پوسته تخم­ مرغ و روی محصول بسته بندی باید تاریخ تولید، تاریخ انقضاء­ و نام شرکت بسته­ بندی ذکر شده باشد.

عمر ماندگاری تخم­ مرغ در دمای یخچال پس از تولید، یک ماه می باشد.

لینک کوتاه