الگوی صحیح تهیه به همراه ویژگی های تخم مرغ سالم و بهداشتی
نگهداری تخم مرغ خارج از یخچال و در معرض نور خورشید مجاز نمی باشد.
تخم مرغ را بصورت بسته بندی خریداری نمائید.
از نگهداری تخم مرغ بصورت باز در یخچال جدا پرهیز نمائید و آنرا در ظرف درب دار و یا نایلون در بسته در یخچال نگداری نمائید.
به هیچ وجه تخم مرغ را چه پس از خرید و چه در هنگام مصرف نشوئید به دلیل اینکه باعث انتشار آلودگی های احتمالی روی پوسته به غذا و محیط می شود.
ویژگیهای تخم مرغ سالم و بهداشتی:
تخم مرغ تازه دارای اتاقک هوائی کوچک، سفید غلیظ می باشد و زرده کاملا گرد و کروی در مرکز قرار دارد.
تخم مرغ تازه چنانچه داخل سرم شستشو قرار گیرد باید به زیر آب فرو رود.
داخل تخم مرغ باید فاقد لکه خونی یا گوشتی باشد.
پوسته باید بدون ترک و تمیز و عاری از کثیفی باشد.
یک تخم مرغ خوب و ممتاز باید دارای شکل بیضی و وزن بین 55 تا 60 گرم باشد.
تخم مرغ باید فاقد هرگونه بوی غیر طبیعی باشد.
روی پوسته تخم مرغ و روی محصول بسته بندی باید تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و نام شرکت بسته بندی ذکر شده باشد.
عمر ماندگاری تخم مرغ در دمای یخچال پس از تولید، یک ماه می باشد.
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی Blue difficult to see تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت