• 1400/07/14 - 10:55
  • تعداد بازدید : 40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توزیع لاشه دام بعد از 24ساعت نگهداری در سردخانه

 

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی گفت : در اجرای طرح خنک سازی دام کشتارشده در استان ، دام هایی که ذبح می شود 24ساعت در سردخانه نگهداری خواهند شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، دکتر مرعشیان با اشاره به دلایل اجرای این طرح گفت: برخی بیماری ها هیچ گونه علائم ظاهری در دام زنده نشان نمی دهند و تنها راه مقابله با آن ها نگهداری لاشه دام به مدت 24 ساعت در سردخانه است

 وی افزود:بیماری تب کریمه کنگو که با نام علمی  CCHFشناخته می شود از جمله بیماری هایی است که با این روش عرضه از بین خواهد رفت

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی گفت: خنک سازی لاشه دام های سنگین در استان از بهار سال 96 آغاز شده بود اما باتوجه به نبود زیرساخت های مناسب از جمله نبود سردخانه در کشتارگاه دام سبک این موضوع با تاخیر از مهرماه آغاز شده است

آقای مرعشیان با بیان این که در حال حاضر گوشت هایی که در سطح فروشگاه های زنجیره ای توزیع می شود مراحل خنک سازی را طی کرده اند ابراز امیدواری کرد از هفته آینده تمامی واحدهای عرضه گوشت در سطح استان و تمامی گوشت های عرضه شده در این واحدها مراحل خنک سازی و نگهداری 24 ساعته درون سردخانه را بگذرانند

آقای مرعشیان با بیان اینکه در سردخانه های موسوم به سردخانه های پیش سرد به هیچ عنوان گوشت منجمد نمی شود خاطرنشان کرد: در این سردخانه ها گوشت در دمای بین 4 تا 6 درجه سانتیگراد و با رطوبت بالا نگهداری می شود. که علاوه بر حفظ تازگی گوشت موجب از بین رفتن بیماری های احتمالی خواهد شد

وی همچنین به برخی نکات مهم هنگام خرید گوشت از واحدهای عرضه کننده پرداخت و گفت: گوشت های عرضه شده باید دارای مهر دامپزشکی باشند و مردم نیز باید تنها از مراکز مجاز عرضه گوشت خرید کنند

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 277570
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه