• 1398/08/23 - 09:53
  • تعداد بازدید : 681
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

رئیس جهاد کشاورزی قم:ساختار مرغداری‌های قم اصلاح شود ساختار مرغداری‌های قم اصلاح شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به برخی مشکلات موجود درشیوع آنفلوآنزای مرغی گفت: ساختار مرغداری‌های استان باید اصلاح و در مسیر استانداردسازی حرکت کند. عباس پورمیدانی روز سه‌شنبه در جلسه ستاد آنفلوآنزا در استانداری قم افزود: ساختار و تراکم بالا و نزدیکی مرغداری‌های استان به یکدیگر از عوامل مهم در توسعه این بیماری در زمان شیوع آن در سال ۹۶ بود.

رئیس جهاد کشاورزی قم:ساختار مرغداری‌های قم اصلاح شود ساختار مرغداری‌های قم اصلاح شود

 

قم-ایرنا- رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به برخی مشکلات موجود درشیوع آنفلوآنزای مرغی گفت: ساختار مرغداری‌های استان باید اصلاح و در مسیر استانداردسازی حرکت کند.

عباس پورمیدانی روز سه‌شنبه در جلسه ستاد آنفلوآنزا در استانداری قم افزود:‌ ساختار و تراکم بالا و نزدیکی مرغداری‌های استان به یکدیگر از عوامل مهم در توسعه این بیماری در زمان شیوع آن در سال ۹۶ بود.
وی بیان کرد: قم از نظر تراکم مرغداری‌ها وضعیت قابل قبولی ندارد و در صورت بروز این بیماری با مشکلات بسیاری روبرو می‌شود.
پورمیدانی اظهار داشت: به دلیل تراکم بیش از حد مرغداریها دراستان قم باید روند پیشگیری‌ها افزایش یابد.
وی گفت:‌ بخش مهمی ازشیوع بیماری آنفلوآنزا به دلیل عدم فرهنگ‌سازی، آموزش‌های لازم و اطلاع رسانی در بین تولیدکنندگان و کارگران ناشی می‌شود.
رتبه بندی مرغداری های استان در دست اجراست
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم نیز دراین جلسه بیان کرد: در سطح استان ۳۱۰ واحد پرورش مرغ گوشتی فعال است، قم با ظرفیت تولید ۳۰ هزار تن گوشت قرمز در رتبه یازدهم کشور قرار دارد.
علی اصغر همت اضافه کرد: ۱۷۵ واحد پرورش مرغ تخم‌گذار نیز دراین استان فعال است، قم با تولید ۶۰ تن تخم مرغ در رتبه ششم کشور است.

وی تصریح کرد: قم در تولید و پرورش پولت در رتبه دوم کشوری قرار گرفته است، ۷ واحد پرواربندی بوقلمون در سطح استان فعال است.
وی اظهار داشت: بخش سلفچگان قم بیشترین تراکم واحدهای پرورش طیور را در خود جای داده و بعد از آن نیز بخش‌های کهک و خلجستان بیشترین تراکم مرغداری‌ها را دارند.
همت تصریح کرد: رتبه بندی واحدهای تولیدی، ممیزی کردن واحدها و اصلاح روند پرورش و کشتار درماه‌های اخیر درمرغداری‌های استان انجام گرفته‌است.
وی گفت: پراکندگی واحدهای مرغداری در ۱۱ منطقه دراستان تقسیم بندی شده و هرگونه پولت ریزی و جوجه‌ریزی و پرورش مرغ در قالب آنها به صورت تخصصی بررسی می‌شود.
وی بیان داشت:تمام واحدهای مرغداری استان ملزم به احداث واحد کود در داخل واحدهای تولیدی شده‌اند.
همت اظهار داشت: در یک سال گذشته ۳۰ جلسه کمیته فنی برای ارتقای دانش فنی مرغداران ، شناسایی و حذف واحدهای غیرمجاز و کنترل هرگونه تردد در مرغداری‌ها انجام گرفته‌است.
وی اضافه کرد: از سال ۹۶، کنترل و واکسیناسیون پرورش واحدهای بوقلمون درسطح استان افزایش یافته‌است.
همت خاطرنشان کرد: از سال ۹۶ از ورود هرگونه جوجه و پولت که نسبت بدون واکسیناسیون ممانعت صورت گرفت.
وی گفت: در این مدت ۴۰۰ بازدید کارشناسی ممیزی در استان انجام گرفته و در مجموع بیش از ۹ میلیون از ظرفیت واحدهای پرورش مرغ استان مورد تایید قرار گرفته‌است.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,قم,جعفرآباد,کهک,خلجستان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 245945
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه