شرح وظایف رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی  و مواد غذائی استان

 

1.      نظارت بر حسن اجرای دستورالعمل ها و ضوابط ابلاغی از طرف اداره  کل نظارت بربهداشت عمومی  و مواد غذائی سازمان  و ... شرکت در سمینارها و کمیسونها و تهیه گزارشات

2.   نظارت بر حسن اجرای ضوابط بهداشتی قرنطینه ای و امنیت زیستی در در کشتارگاه‌ها و کارخانه‌های تولید و فرآوری محصولات دامی

3.   ، نظارت و پیگیری اعمال ضوابط بهداشتی -قرنطینه ای و امنیت زیستی در چراگاهها، مراتع، آبشخورها، محل نگهداری دام و سایر تاسیسات مربوطه به پرورش دام

4.   مطالعه و برنامه ریزی، نظارت و پیگیری اعمال استاندارد ها، ضوابط بهداشتی و قرنطینه ای و امنیت زیستی در کشتارگاهها و کارخانه های تولید و فرآوری محصولات دامی

5.   اجرای برنامه راهبردی مدیریت بحران و واکنش سریع برای مقابله با مخاطرات بهداشت دام، سلامت خوراک دام و فرآورده های دامی در سطح ملی

6.   پیگیری استقرار سیستم مدیریت بحران و واکنش سریع برای مقابله با مخاطرات بهداشتی دام، خوراک دام و فرآورده ها

7.   تدوین برنامه راهبردی بازرسی و کنترل کیفی بهداشتی خوراک دام و فرآورده های دامی از مرحله تولید تا عرضه

8.   نظارت، پیگیری و اقدام برای بازرسی و کنترل کیفی بهداشتی خوراک دام و فرآورده های دامی از مرحله تولید تا عرضه

9.   نظارت بر اعمال ضوابط رعایت حقوق حیوانات و تامین رفاه دام و حرکت به سوی تولیدات ارگانیک دامی با تاکید بر ترویج فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی

10. مطالعه، سیاست گذاری، برنامه ریزی، نظارت و پیگیری برای شناسایی و تعیین هویت دام استان و صدور شناسنامه های بهداشتی .

11. نظارت بر حسن اجرای ضوابط در مورد پسماندهای دامپزشکی

12. مطالعه، سیاست گذاری، برنامه ریزی، نظارت و پیگیری اجرای ضوابط پسماندهای دامپزشکی

13. اجرای  دستور العمل های بازرسی و کنترل کیفی گوشت در کشتارگاهها و نظارت و پیگیری اجرای آنها

14. تعیین امکانات و لوازم و تجهیزات مورد نیاز برای تشخیص و کنترل کیفی فرآورده های دامی

15. مطالعه و اعلام آموزش های موردنیاز بخش های دولتی و غیر دولتی دامپزشکی برای اعمال ضوابط امنیت زیستی، کنترل کیفی و نظارت بر تولید تا عرضه فرآورده های دامی و مشارکت در اجرای آنها.

16. همکاری و مشارکت با اشخاص حقیقی و حقوقی در راستای اجرای برنامه های بهداشتی قرنطینه ای و امنیت زیستی

17. برنامه ریزی، نظارت، پیگیری ساماندهی کشتار دام های روستایی و کشتار در اعیاد و مراسم مذهبی.

18. برنامه ریزی نظارت، پیگیری ساماندهی بهداشتی دامداری‌های روستایی

19. همکاری در برگزاری نشست ها و همایش های استانی  مرتبط

20. همکاری در اعمال مقررات شرعی ذبح و صید

21. صدور پروانه اشتغال جهت مسئولین بهداشتی کشتارگاهها، مزارع مرغ مادر، مرغ گوشتی و مراکز بسته بندی و کارخانجات خوراک دام و طیور

22. صدور پروانه اشتغال  و  صدور مجوز بهداشتی صادرات فرآورده های خام دامی و دام زنده

23. صدور مجوز بهداشتی جهت تاسیس و یا تمدید مجوز

24.  بررسی و تنظیم آمار ماهیانه کشتارگاههای دام و طیور، فرآورده های خام دامی، صدور پروانه، آنالیز خوراک دام و طیور و ...وانعکاس به سازمان

لینک کوتاه