پنجشنبه 04 دی 1404

flag
  • 1404/10/03 - 15:10
  • تعداد بازدید : 79
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

فعالیـت مجـدد واحـد تولیـدی فـرآورده گوشتـی استـان قــم با تجلیـل از مسئـول فـنی بهداشتـی وظیفـه شنــاس

با پیگیری های انجام شده توسط اداره کل دامپزشکی و شورای نظام دامپزشکی ، واحد تولیدی فرآورده های گوشتی با تجلیل از مسئول فنی بهداشتی توسط مدیریت واحد و در حضور مسئولین اداره کل دامپزشکی و شورای نظام دامپزشکی استان آغاز به کار نمود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم ، پس از حدود ده روز از غیر فعال بودن بخش استخوانگیری واحد فرآورده های گوشتی که مسئول فنی و بهداشتی ها مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود و با پیگیری هایی که طی این مدت از سوی اداره کل دامپزشکی و شورای نظام دامپزشکی استان جهت صیانت از جایگاه شغلی مسئولین فنی بهداشتی صورت گرفت و بررسی های میدانی که از سوی کارشناسان مربوطه و مراجع قضایی استان انجام پذیرفت و با شناسایی خاطیان این پرونده و اخذ تعهد کتبی از مدیریت کارخانه مبنی بر اتخاذ تدابیر مدیریتی لازم برای عدم تکرار موارد این چنینی مقرر گردید برگشت به کار مجدد مسئول فنی بهداشتی به کارخانه مذکور با انجام تشریفات لازم و با حضور مسئولین اداره کل دامپزشکی استان و شورای نظام دامپزشکی استان صورت پذیرد.

در همین خصوص هیأتی از اداره کل دامپزشکی و نظام دامپزشکی در روز چهارشنبه مورخ 1404/10/3 با حضور در کارخانه فرآورده های گوشتی مذکور ضمن تبیین جایگاه دامپزشکی در ارتقا سطح بهداشتی جامعه از مسئول فنی بهداشتی واحد تقدیر به عمل آوردند.

در پایان مدیریت کارخانه ضمن ابراز تاسف از اتفاق ناگوار پیش آمده که از سوی کارگران خط تولید نشأت گرفته بود ، از زحمات مسئول فنی بهداشتی واحد به دلیل تلاش در جهت حفظ کیفیت و ارتقا بهداشتی محصولات تولیدی با اعطای لوح ، تقدیر به عمل آمد.

همچنین پیگیری های قضایی لازم جهت سیر حقوقی پرونده مربوط به فرد ضارب همچنان از سوی شورای نظام دامپزشکی استان و همچنین مدیریت کارخانه مذکور در دست اقدام می باشد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 349802
کلمات کلیدی
محمد زنگی

محمد زنگی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور