سازمان دامپزشکی کشور

اداره کل دامپزشکی استان قم

دام سالم، غذای سالم، انسان سالم

  • جمعه 10 تیر 1401
  • درباره ما
    • قم، حرم اهل بیت
    • دامپزشکی استان در یک نگاه
    • تاریخچه اداره کل
      • تاریخچه
      • مدیران سابق اداره کل
    • معرفی مدیرکل
      • معرفی
      • پیام مدیرکل
    • نمودار تشکیلاتی
    • معرفی مدیران
    • مأموریت های دامپزشکی
    • اهداف و وظایف
      • اهداف
      • وظایف
    • منشور اخلاقی کارکنان
    • منشور عفاف و حجاب
    • دستاوردهای دامپزشکی استان
      • گزارشات دستگاه
      • الگوهای نوین اجرایی
  • ادارات ستادی
    • حوزه مدیریت
      • مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه
      • مسئول دفتر
      • روابط عمومی
      • امور حقوقی و ارزیابی عملکرد
      • بازرسی و پاسخگویی به شکایات
      • حراست
      • پدافند غیرعامل
    • معاونت سلامت
      • اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی
      • اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور ، زنبور عسل و کرم ابریشم
      • آبزیان
      • اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی
      • اداره تشخیص و درمان
      • قرنطینه و امنیت زیستی
    • معاونت توسعه مدیریت و منابع
      • اداره فناوری اطلاعات ، ارتباطات و تحول اداری
      • اداره امور اداری ، رفاه و پشتیبانی
      • اداره امور مالی
      • اداره برنامه و بودجه
  • اداره شهرستان و تابعه
    • اداره دامپزشکی شهرستان قم
    • دامپزشکی شهر جعفریه
    • دامپزشکی شهر کهک
    • دامپزشکی شهر دستجرد
  • میز خدمت
    • پشتیبانی از افراد کم توان
    • حقوق شهروندی
      • حقوق شهروندان
      • منشور اداره کل
    • دستورالعمل ها، قوانین و تفاهم نامه ها
      • ملی
        • قوانین و آیین نامه های مصوب
        • دستورالعمل ها و بخشنامه ها
        • تفاهم نامه ها
      • استانی
        • نظام نامه نظارتی
        • دستورالعمل ترویج
        • دستورالعمل بروزرسانی سایت
        • دستورالعمل تحول اداری
        • دستورالعمل نظام آراستگی
    • مطالب آموزشی
      • دفترچه مقررات بهداشتی پرورش ماهی
      • دفترچه مقررات بهداشتی پرورش گاو شیری
      • دفترچه مقررات بهداشتی پرورش گوسفند
      • دفترچه مقررات بهداشتی پرورش گوساله پرواری
      • دفترچه مقررات بهداشتی پرورش مرغ تخمگذار
      • دفترچه مقررات بهداشتی پرورش مرغ گوشتی
    • تعرفه ها
      • دولتی
      • خصوصی
    • عناوین خدمات دامپزشکی
    • فرآیندهای دامپزشکی
    • گردش کار فرآیندهای اجرایی
      • روال ثبت تایید تخلیه در سامانه قرنطینه
      • روال صدور پروانه اشتغال به حمل دام و فرآورده های خام دامی
      • روال صدور پروانه بهداشتی بهره برداری کارخانجات صنایع وابسته
      • روال صدور مجوز حمل دام بین استانی
      • روال صدور مجوز حمل دام داخل استانی
      • روال صدور مجوز حمل فرآورده های خام دامی
      • عملیات تست سل برای دامداری تحت پوشش
    • بیانیه ها
      • سطح توافق خدمات
      • حفظ حریم خصوصی
      • بیانیه راهبرد مشارکت عمومی
    • مراکز بخش خصوصی
    • پرسشهای متداول
    • اطلاعیه ها و پیام های ویژه
  • خدمات الکترونیک
    • میز خدمت الکترونیک
    • خدمات الکترونیکی تخصصی
      • معرفی
      • خدمات الکترونیکی
      • خدمات الکترونیک استانی
        • ثبت درخواست صدور شناسه یکتا
        • ثبت درخواست خروج دام از استان
        • ثبت درخواست ورود دام به استان
    • خدمات الکترونیکی عمومی
      • ثبت و پیگیری شکایت
        • ارائه شکایت ملی
        • ارائه شکایت به دامپزشکی استان
      • ارائه پیشنهاد
        • پیشنهاد ملی
        • پیشنهاد به دامپزشکی استان
      • نظر سنجی سطح رضایتمندی
      • درخواست کارآموزی
      • درخواست گذراندن طرح نیروی انسانی
      • فرم ایده برتر جشنواره روز ملی دامپزشکی99
    • نرم افزارهای تلفن همراه
      • نرم افزار سلامت یار
      • نرم افزار قوانین سازمان دامپزشکی
    • تالار گفتگو
  • تماس با ما
    • اداره کل
    • اداره دامپزشکی شهرستان قم
    • شهرهای تابعه اداره شهرستان
    • شورای نظام دامپزشکی استان
  • کارپوشه کارکنان
    • ارائه ی پیشنهاد
      • ارائه پیشنهاد ملی
      • پیشنهاد به دامپزشکی استان
    • دریافت فیش حقوقی
    • سامانه مامورسراهای دامپزشکی کشور
    • ایمیل کارکنان
    • اتوماسیون اداری سازمان دامپزشکی کشور
    • اتوماسیون اداری اداره کل دامپزشکی استان
    • ورود راهبر سیستم شکایات
    • New node
  • EN
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
  • صفحه اصلی
  • الگوی تهیه و ویژگیهای فرآورده های خام دامی سالم و بهداشتی

 

الگوی صحیح تهیه و ویژگیهای گوشت قرمز سالم و بهداشتی

 

الگوی صحیح تهیه و ویژگیهای گوشت مرغ سالم و بهداشتی


الگوی صحیح تهیه و ویژگیهای گوشت ماهی سالم و بهداشتی

 

الگوی صحیح تهیه و ویژگیهای تخم مرغ سالم و بهداشتی

 

الگوی صحیح تهیه و ویژگیهای شیرخام سالم و بهداشتی

 

الگوی صحیح تهیه و ویژگیهای عسل سالم و بهداشتی

 

لینک کوتاه

قم، خ امام خمینی، بعد از پل دستغیب، بلوار شهید خداکرم، ک 4

تماس با ما

تلفن : 02536642789-90

لینک ها
  • بیانیه حریم خصوصی
عضویت در خبرنامه
آمار بازدید

بازدید این صفحه : 156

بازدید امروز : 62

کل بازدید : 85429

بازدیدکنندگان آنلاین : 0

تلفن ارتباط مردمی سازمان دامپزشکی کشور 1512

آخرین بروزرسانی سایت : 1401/04/04 12:06

© کلیه حقوق این سایت متعلق به سازمان دامپزشكی کشور است.

  • قوانین و آیین نامه های مصوب
  • دستورالعمل ها و بخشنامه ها
  • تماس با رییس سازمان
  • آی‌پی شما :

  • سیستم‌عامل شما :

  • مرورگر شما :

انتخاب حالت کور رنگی

با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود

سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطی

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور