چهارشنبه 28 خرداد 1404

flag
  • 1401/01/17 - 09:16
  • تعداد بازدید : 261
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

فرماندارقم: ظرفیت و توان بسته‌بندی در کشتارگاه صنعتی قم تقویت می‌شود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم :فرماندار قم با اشاره به برنامه‌ریزی انجام شده جهت توسعه کشتارگاه صنعتی قم، گفت: ارتقا و افزایش توان بسته‌بندی یکی از الزامات مهم کشتارگاه صنعتی این استان است.

عباس ذاکریان روز یکشنبه در حاشیه بازدید از کشتارگاه صنعتی قم که در معیت مدیر کل دامپزشکی استان و رییس دامپزشکی شهرستان قم ،  بیان کرد: با اصلاحات و اقداماتی که در کشتارگاه صنعتی قم انجام گرفته، ظرفیت بسیار مطلوبی در سطح استان بوجود آمده است.

وی بسته بندی و مدیریت پساب به همراه سایر الزامات بهداشتی را از ظرفیت های جدید کشتارگاه صنعتی قم دانست و ادامه داد: نظارت های بهداشتی بصورت مستمر توسط ناظران دامپزشکی و ناظران شرعی در حال انجام است.

ذاکریان با تاکید بر کیفیت تولید و عرضه گوشت در کشتارگاه صنعتی قم، تصریح کرد: با تمیهدات و زیرساخت های ایجاد شده در کشتارگاه صنعتی قم، گوشت قرمز و محصولی که بدست مصرف کننده می رسد وضعیت مطلوب و کاملا استانداردی دارد.

ذاکریان همچنین ایجاد زیرساخت های لازم جهت کشتار پرندگان، مرغ و طیور و پرورش ماهی را دیگر برنامه ریزی های انجام شده در سطح استان برای توسعه کشتارگاه صنعتی قم نام برد.

لازم به ذکر است؛ مجتمع کشتارگاهی طیب گوشت«جاهد» در زمینی به مساحت ۲۰ هکتار و زیر بنای ۱۱ هزار و ۵۰۰ متر در نزدیکی بزرگترین شهرک دام استان قم واقع و اشتغالزایی ۲۰۰ نفر را به طور مستقیم فراهم کرده است

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 283684
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور