جمعه 14 آذر 1404

flag
  • 1400/04/23 - 08:11
  • تعداد بازدید : 240
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ضرورت ضرورت عرضه تخم مرغ در شرایط دمایی سرد در مراکز عرضه استان قم عرضه تخم مرغ در شرایط دمایی سرد در مراکز عرضه استان قم

دکتر محمد رضا مرعشیان اعلام نمود که طبق ضوابط دامپزشکی کشور  عرضه تخم مرغ می بایست در شرایط سرد صورت پذیرد که بدین منظور در تاریخ نهم تیر ماه 1400  جلسه هماهنگی بهبود وضعیت عرضه تخم مرغ در مراکز عرضه و بنکداری ها با حضور دستگاه های مرتبط (اتاق اصناف، سازمان صمت، مرکز بهداشت) در اداره کل دامپزشکی استان قم برگزار شد؛ و به استناد برنامه ملی ارتقای کیفیت بهداشتی تخم مرغ ؛ و با توجه به  اهمیت دمای نگهداری تخم مرغ در مراکز عرضه و نقش شرایط محیطی در فسادپذیری این فراورده خام دامی مقرر شد :

  • در فاز اول (تا پایان تیر ماه 1400) اطلاع رسانی به بنکداران و مراکز عرضه تخم مرغ توسط کلیه دستگاه های مرتبط و با محوریت اتاف اصناف استان قم صورت پذیرد.
  • از ابتدای مرداد ماه سال جاری کلیه مراکز عرضه تخم مرغ ملزم به رعایت شرایط دمایی برای نگهداری تخم مرغ (حتی بسته بندی نشده) و استفاده از یخچال برای این منظور می باشند.
  • کلیه مراکز توزیع عمده و بنکداران تخم مرغ ملزم به نصب پرده هوا و ایجاد شرایط خنک می باشند. (در فاز اول استفاده از کولر گازی)  و از  ابتدای سال 1401 الزام به نصب ترموکینگ برای تامین برودت حدود 10 درجه سانتی گراد.
  • بازرسین مرکز بهداشت در بازرسی از سوپرمارکت ها و فروشگاه های خوراکی و نیز فروشگاه های زنجیرهای و بازرسین دامپزشکی در بازرسی از مرغ فروشی ها و بنکداری تخم مرغ و فروشگاه های زنجیره ای اقدامات نظارتی  را در این خصوص از ابتدای مرداد ماه  1400 بعمل خواهند اورد  .
  • در پایان اداره کل دامپزشکی استان از شهروندان درخواست می نماید در خرید تخم مرغ ضمن توجه به تاریخ تولید و تاریخ انقضا درج شده روی تخم مرغ ها ، به شرایط نگهداری تخم مرغ ها که بایست در شرایط سرد و یخچالی نگهداری شده باشد توجه لازم داشته باشد . مدت نگهداری تخم مرغ در صورت نگهداری تخم مرغ در دمای 4 درجه سانتیگراد 30 روز خواهد بود .
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 275557
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور