برگزاری اولین جلسه کمیته داخلی ارتقا کیفیت بهداشتی شیر خام استان قم در سال 1402

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم: در تاریخ 22/01/1402 اولین جلسه کمیته داخلی ارتقا کیفیت بهداشتی شیر خام در اداره کل دامپزشکی استان قم با حضور اعضا کمیته مذکور برگزار شد و هماهنگی های لازم به منظور هدف گذاری و اجرای برنامه های مرتبط با ارتقا کیفیت بهداشتی شیر خام در قالب برنامه های ترویجی به بهره برداران، آموزش مسئولین فنی بهداشتی، پایش و نمونه برداری شیر خام از دامداری ها ، هماهنگی های بین بخشی با سایر دستگاه های اجرایی استان و انعکاس مشکلات پیش رو به دستگاه های متولی صورت گرفت.
در همین خصوص مصوب شد ضمن پیگیری برای تشکیل جلسات هماهنگی برای اجرای کارامد و موثر مصوبات سنوات گذشته از سوی دستگاه های مرتبط، در سال جدید هم همانند سنوات گذشته پایش شیر خام تولیدی استان در هر فصل از نظر وضعیت میکروبی، سنجش میزان آفلاتوکسین، بررسی وجود آنتی بیوتیک و شناسایی تقلبات رایج در دستور کار این اداره کل قرار بگیرد.
نظر دهید