شرح وظایف رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی استان
1. نظارت بر حسن اجرای دستورالعمل ها و ضوابط ابلاغی از طرف اداره کل نظارت بربهداشت عمومی و مواد غذائی سازمان و ... شرکت در سمینارها و کمیسونها و تهیه گزارشات
2. نظارت بر حسن اجرای ضوابط بهداشتی قرنطینه ای و امنیت زیستی در در کشتارگاهها و کارخانههای تولید و فرآوری محصولات دامی
3. ، نظارت و پیگیری اعمال ضوابط بهداشتی -قرنطینه ای و امنیت زیستی در چراگاهها، مراتع، آبشخورها، محل نگهداری دام و سایر تاسیسات مربوطه به پرورش دام
4. مطالعه و برنامه ریزی، نظارت و پیگیری اعمال استاندارد ها، ضوابط بهداشتی و قرنطینه ای و امنیت زیستی در کشتارگاهها و کارخانه های تولید و فرآوری محصولات دامی
5. اجرای برنامه راهبردی مدیریت بحران و واکنش سریع برای مقابله با مخاطرات بهداشت دام، سلامت خوراک دام و فرآورده های دامی در سطح ملی
6. پیگیری استقرار سیستم مدیریت بحران و واکنش سریع برای مقابله با مخاطرات بهداشتی دام، خوراک دام و فرآورده ها
7. تدوین برنامه راهبردی بازرسی و کنترل کیفی بهداشتی خوراک دام و فرآورده های دامی از مرحله تولید تا عرضه
8. نظارت، پیگیری و اقدام برای بازرسی و کنترل کیفی بهداشتی خوراک دام و فرآورده های دامی از مرحله تولید تا عرضه
9. نظارت بر اعمال ضوابط رعایت حقوق حیوانات و تامین رفاه دام و حرکت به سوی تولیدات ارگانیک دامی با تاکید بر ترویج فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی
10. مطالعه، سیاست گذاری، برنامه ریزی، نظارت و پیگیری برای شناسایی و تعیین هویت دام استان و صدور شناسنامه های بهداشتی .
11. نظارت بر حسن اجرای ضوابط در مورد پسماندهای دامپزشکی
12. مطالعه، سیاست گذاری، برنامه ریزی، نظارت و پیگیری اجرای ضوابط پسماندهای دامپزشکی
13. اجرای دستور العمل های بازرسی و کنترل کیفی گوشت در کشتارگاهها و نظارت و پیگیری اجرای آنها
14. تعیین امکانات و لوازم و تجهیزات مورد نیاز برای تشخیص و کنترل کیفی فرآورده های دامی
15. مطالعه و اعلام آموزش های موردنیاز بخش های دولتی و غیر دولتی دامپزشکی برای اعمال ضوابط امنیت زیستی، کنترل کیفی و نظارت بر تولید تا عرضه فرآورده های دامی و مشارکت در اجرای آنها.
16. همکاری و مشارکت با اشخاص حقیقی و حقوقی در راستای اجرای برنامه های بهداشتی – قرنطینه ای و امنیت زیستی
17. برنامه ریزی، نظارت، پیگیری ساماندهی کشتار دام های روستایی و کشتار در اعیاد و مراسم مذهبی.
18. برنامه ریزی نظارت، پیگیری ساماندهی بهداشتی دامداریهای روستایی
19. همکاری در برگزاری نشست ها و همایش های استانی مرتبط
20. همکاری در اعمال مقررات شرعی ذبح و صید
21. صدور پروانه اشتغال جهت مسئولین بهداشتی کشتارگاهها، مزارع مرغ مادر، مرغ گوشتی و مراکز بسته بندی و کارخانجات خوراک دام و طیور
22. صدور پروانه اشتغال و صدور مجوز بهداشتی صادرات فرآورده های خام دامی و دام زنده
23. صدور مجوز بهداشتی جهت تاسیس و یا تمدید مجوز
24. بررسی و تنظیم آمار ماهیانه کشتارگاههای دام و طیور، فرآورده های خام دامی، صدور پروانه، آنالیز خوراک دام و طیور و ...وانعکاس به سازمان