شرح وظایف رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی استان
1. نظارت بر حسن اجرای دستورالعمل ها و ضوابط ابلاغی از طرف اداره کل نظارت بربهداشت عمومی و مواد غذائی سازمان و ... شرکت در سمینارها و کمیسونها و تهیه گزارشات
2. نظارت بر حسن اجرای ضوابط بهداشتی قرنطینه ای و امنیت زیستی در در کشتارگاهها و کارخانههای تولید و فرآوری محصولات دامی
3. ، نظارت و پیگیری اعمال ضوابط بهداشتی -قرنطینه ای و امنیت زیستی در چراگاهها، مراتع، آبشخورها، محل نگهداری دام و سایر تاسیسات مربوطه به پرورش دام
4. مطالعه و برنامه ریزی، نظارت و پیگیری اعمال استاندارد ها، ضوابط بهداشتی و قرنطینه ای و امنیت زیستی در کشتارگاهها و کارخانه های تولید و فرآوری محصولات دامی
5. اجرای برنامه راهبردی مدیریت بحران و واکنش سریع برای مقابله با مخاطرات بهداشت دام، سلامت خوراک دام و فرآورده های دامی در سطح ملی
6. پیگیری استقرار سیستم مدیریت بحران و واکنش سریع برای مقابله با مخاطرات بهداشتی دام، خوراک دام و فرآورده ها
7. تدوین برنامه راهبردی بازرسی و کنترل کیفی بهداشتی خوراک دام و فرآورده های دامی از مرحله تولید تا عرضه
8. نظارت، پیگیری و اقدام برای بازرسی و کنترل کیفی بهداشتی خوراک دام و فرآورده های دامی از مرحله تولید تا عرضه
9. نظارت بر اعمال ضوابط رعایت حقوق حیوانات و تامین رفاه دام و حرکت به سوی تولیدات ارگانیک دامی با تاکید بر ترویج فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی
10. مطالعه، سیاست گذاری، برنامه ریزی، نظارت و پیگیری برای شناسایی و تعیین هویت دام استان و صدور شناسنامه های بهداشتی .
11. نظارت بر حسن اجرای ضوابط در مورد پسماندهای دامپزشکی
12. مطالعه، سیاست گذاری، برنامه ریزی، نظارت و پیگیری اجرای ضوابط پسماندهای دامپزشکی
13. اجرای دستور العمل های بازرسی و کنترل کیفی گوشت در کشتارگاهها و نظارت و پیگیری اجرای آنها
14. تعیین امکانات و لوازم و تجهیزات مورد نیاز برای تشخیص و کنترل کیفی فرآورده های دامی
15. مطالعه و اعلام آموزش های موردنیاز بخش های دولتی و غیر دولتی دامپزشکی برای اعمال ضوابط امنیت زیستی، کنترل کیفی و نظارت بر تولید تا عرضه فرآورده های دامی و مشارکت در اجرای آنها.
16. همکاری و مشارکت با اشخاص حقیقی و حقوقی در راستای اجرای برنامه های بهداشتی – قرنطینه ای و امنیت زیستی
17. برنامه ریزی، نظارت، پیگیری ساماندهی کشتار دام های روستایی و کشتار در اعیاد و مراسم مذهبی.
18. برنامه ریزی نظارت، پیگیری ساماندهی بهداشتی دامداریهای روستایی
19. همکاری در برگزاری نشست ها و همایش های استانی مرتبط
20. همکاری در اعمال مقررات شرعی ذبح و صید
21. صدور پروانه اشتغال جهت مسئولین بهداشتی کشتارگاهها، مزارع مرغ مادر، مرغ گوشتی و مراکز بسته بندی و کارخانجات خوراک دام و طیور
22. صدور پروانه اشتغال و صدور مجوز بهداشتی صادرات فرآورده های خام دامی و دام زنده
23. صدور مجوز بهداشتی جهت تاسیس و یا تمدید مجوز
24. بررسی و تنظیم آمار ماهیانه کشتارگاههای دام و طیور، فرآورده های خام دامی، صدور پروانه، آنالیز خوراک دام و طیور و ...وانعکاس به سازمان
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی Blue difficult to see تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت