اداره تشخیص و درمان استان
1. کنترل, نظارت و بازدید از واحدهای درمانی, داروئی و آزمایشگاههای بخش خصوصی استان.
2. سیاست گذاری و ساماندهی مناسب داروخانه ها و درمانگاههای بخش خصوصی و هر چه فعال تر نمودن آنها.
3. سیاست گذاری بهینه در امر تهیه و توزیع داروها و مکمل های دامی .
4. فعال سازی آزمایشگاههای مستقر در شبکه ها و ادارت تابعه .
5. سیاست گذاری در امر آزمایشگاهای بخش خصوصی و حمایت و راهنمائی های لازم ضمن همکاری و هماهنگی با مسئول مرکز تشخیص( آزمایشگاه ممتاز منطقه ای ) استان.
6. مطالعه و بررسی کلیه مکاتبات سازمان دامپزشکی کشور, ادارات و شبکه های تابعه و سایر ارکان ها در خصوص اموارت داروئی , درمان و آزمایشگاهها و تهیه پاسخ های لازم.
7. نظارت به صدور پروانه های داروخانه ها, امور درمانی و آزمایشگاهها و مجوز مراکز مایه کوبی و مجوز افراد مایه کوب.
8. نظارت و کنترل آمار عملکرد ماهانه واحدهای درمانی , داروئی و آزمایشگاهی ( بخش خصوصی دولتی)
9. پیگیری مسائل مربوط به داروهای خارج از فارکوپه , تاریخ منقضی , فاسد, تقلبی و ...
10. همکاری با شورای نظام دامپزشکی استان در خصوص اشتغال همکاران بخش خصوصی و یافتن راهکارهای مناسب.
11. تعیین ظرفیت واحدهای درمانی ـ داروئی و آزمایشگاهها و مراکز مایه کوبی باستناد معیارهای ابلاغی از سازمان و اخذ مسئولین شبکه های تابعه .
12. بررسی نتایج ارزشیابی کلیه واحدهای داروئی ـ درمانی و آزمایشگاهها و مراکز مایه کوبی در بخش خصوصی برابر فرم های ارزشیابی فصلی و پی گیری های لازم در خصوص واحدهای ضعیف و یا غیر قابل قبول.
13. تهیه دستور العمل های لازم در رابطه با امورات داروئی ـ درمانی و آزمایشگاهی و مراکز مایه کوبی.
14. تهیه و تنظیم برنامه های مربوط به جلوگیری از انتشار بیماریهای دام با همکاری ادارات ذیربط شهرستانی از طریق گندزدایی روزانه کشتارگاهها و ضبط و معدوم ساختن لاشه دامهای بیمار.
15. مدیریت بهداشت محیط کشتارگاه با کنترل خط کشتار, آماده سازی و فرآوری و کلیه دستگاههای مربوط, حصول اطمینان از تنظیم و عملکرد مناسب آنها.
16. کنترل سالن ها , وسایل و تجهیزات از نظر پاکیزگی ( شستشو ). ضد عفونی روزانه, تهویه و روشنایی مناسب, جلوگری از ورود جانوران و حشرات موذی به سالن ها
17. تعیین روش های مناسب برای دستیابی به وضعیت بهداشتی مناسب در هر مورد بر اساس دستور العمل های سازمان دامپزشکی .
18. کنترل و نظارت بر استفاده از ظروف بسته بندی از نظر بهداشتی و استاندارد بودن نوع جنس مواد بکار رفته در ساخت آن نحوه بسته بندی و کنترل و نظارت بر الصاق برحسب استاندارد.
19. کنترل روزانه برودت دستگاهای سرد کننده و دستگاه ثبت دما و اطمینان از کارکرد صحیح آن.
20. کنترل و نظارت بهداشتی خودروهای سردخانه دار حمل گوشت و آلایش خوراکی آن و چگونگی نظارت بر مجوز حمل بهداشتی خودروها و کنترل استفاده سرد کننده ( ترموکنیگ)
21. کنترل و نظارت بهداشتی بر محیط و لوازم و تعمیرات کارخانجات تبدیل ضایعات و چرخه تهیه پودر گوشت.
22. نظارت بر عملکرد صحیح سیستم تصفیه فاضلاب و آگاه ساختن اداره محیط زیست در صورت بروز هر گونه اشکال در سیستم تصفیه فاضلاب
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی Blue difficult to see تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت