یک مسئول در دامپزشکی قم:
کیفیت مرغ با انجماد در فریزر خانگی کاهش می یابد
قم- ایرنا- رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی قم گفت: برخی شهروندان مازاد بر نیاز خود اقدام به خرید مرغ گرم و منجمد نمودن آن در فریزر خانگی می کنند که این کار باعث کاهش کیفیت محصول و افزایش بار میکروبی آن می شود. قم- ایرنا- رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی قم گفت: برخی شهروندان مازاد بر نیاز خود اقدام به خرید مرغ گرم و منجمد نمودن آن در فریزر خانگی می کنند که این کار باعث کاهش کیفیت محصول و افزایش بار میکروبی آن می شود.
نظر دهید