شنبه 06 تیر 1405

flag
  • 1389/08/25 - 12:00
  • تعداد بازدید : 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

همزمان با عید قربان؛ 17 اكیپ بر ذبح دام در قم نظارت می‌كند

مدیركل دامپزشكی استان قم بر لزوم پرهیز از ذبح دام در سطح شهر و معابر تأكید كرد و گفت: 17 اكیپ از اداره كل دامپزشكی استان قم بر ذبح بهداشتی و شرعی دام در روز عید قربان نظارت خواهند داشت.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، دكتر محمد مهدی رفیعی قبل از ظهر دوشنبه با اشاره به قرار گرفتن در آستانه عید قربان و ذبح قربانی در این روز از سوی مردم در گفتگو با خبرنگاران گفت: 17 اكیپ نظارتی از سوی اداره كل دامپزشكی استان قم از ساعت هفت صبح روز عید سعید قربان مصادف با بیست و ششم آبان ماه تا ساعت یك بعد از ظهر همان روز در خصوص نظارت بر ذبح بهداشتی و شرعی دام در خدمت مردم خواهند بود.

وی با اشاره به اینكه این 17 اكیپ شامل سه اكیپ ثابت و 14 اكیپ سیار هستند، اظهار داشت: این اكیپها شامل 22 كارشناس و یك روحانی ناظر بر ذبح شرعی هستند كه علاوه بر حضور در تمام سطح شهر قم، در شهرهای جمكران، جعفریه، خلجستان و كهك و در میادین و مراكز عرضه دام شهرداری نیز حضور خواهند داشت و كار نظارت بهداشتی قبل و بعد از كشتار دام را انجام خواهند داد.

رفیعی در ادامه بر پرهیز از ذبح دام در سطح شهر و معابر تأكید كرد و افزود: از شهروندان تقاضا می‌شود تا حتی الامكان از ذبح دام در سطح شهر و معابر پرهیز و دام‌های خود را به كشتارگاه منتقل كنند، در غیر این صورت به جهت نظارت بهداشتی بر دامهای قربانی خود با شماره تلفن‌های 6638271 و 6638272 و 6709057 تماس حاصل كنند تا اكیپهای اداره كل دامپزشكی به محل ذبح دام مراجعه و عملیات نظارتی را انجام دهند.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 175935
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور