روال
نظارت و اعمال ضوابط بهداشتی بر واحدهای تولید،حمل و نقل ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی
سازمان دامپزشکی کشور
اداره کل دامپزشکی استان قم
...................................................................
نظارت و اعمال ضوابط بهداشتی بر واحدهای تولید،حمل و نقل ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی
ردیف | مراحل انجام كار (عنوان فعالیت) | متصدی انجام فعالیت | مدت زمان انجام فعالیت | |
به دقیقه | به روز | |||
1 | ارائه شکایت یا عریضه به کارشناس میز خدمت | ارباب رجوع | ده دقیقه | یک روز |
2 | ثبت در خواست در دبیرخانه و اخذ اندیکاتور | دبیرخانه | ده دقیقه | همان روز |
3 | پیگیری ارسال شکایت یا درخواست به اداره نظارت بر بهداشت عمومی توسط کارشناس میز خدمت | میز خدمت | ده دقیقه | همان روز |
4 | بررسی توسط اداره نظارت بر بهداشت عمومی از طریق واحد نظارت بر فرآورده ها خام دامی شهرستان | اداره بهداشت عمومی | 120 | سه روز |
5 | ارائه پاسخ و نتیجه به دبیرخانه و میز خدمت | اداره بهداشت عمومی | 30 | یک روز |
6 | پیگیری امضاء مدیرکل و ارائه پاسخ به ارباب رجوع توسط کارشناس میز خدمت | میز خدمت | 30 | همان روز |
جمع | 210 | پنج روز |
مدارک مورد نیاز :
- ارائه مستندات مربوط به شکایت
نظر دهید