مدیرکل دامپزشکی قم:
جوجه ریزی مرغداری های قم ۴۶ درصد افزایش یافته است
مدیرکل دامپزشکی استان قم گفت،آمار جوجه ریزی درمرغداریای استان 46 درصد افزایش داشته است.
مهدی رفیعی محمدی درگفتگوبا خبرنگارایرنا گفت،درسه ماهه نخست امسال پنج میلیون و500 هزارقطعه جوجه ریزی درمرغداریهای قم صورت گرفته است.وی اضافه کرد،افزایش جوجه ریزی وفعالیت مرغداریها حکایت ازرونق تولید دراین بخش داردکه نتیجه واکسیناسیون ونظارتهای مستمربرواحدهای مرغداری میباشد.
رفیعی اضافه کرد،درسه ماهه اول سال جاری هشت میلیون و300 هزارقطعه طیوردرمرغداریهای قم واکسناسیون شده است که نسبت به مدت مشابه درسال گذشته نزدیک به سه برابر افزایش یافته است. مدیرکل دامپزشکی استان ادامه داد،امسال بیش از سه میلیون دز واکسن های طیورباارز4200 تومانی تامین شده که نسبت به سال گذشته 79 درصد افزایش نشان میدهد.وی اظهارداشت،با توجه به ظرفیت وتولید مرغ درقم،مشکلی درتامین نیازاستان نداریم ومرغ مازاد به سایراستانها صادرمیشود.
وی با اشاره به این که حدود 6 درصد تولید تخم مرغ کشوردرقم صورت میگیرد، افزود:176 واحد مرغ تخمگذارقم ظرفیت تولید هشت میلیون و800 هزارعدد تخم مرغ درسال را دارا هستند ودرحال حاضرپنج میلیون و220 هزارمرغ تخمگذاردرحال تولید، وجوددارد.به گفته رفیعی 320 واحد مرغ گوشتی موجوددرقم نیزظرفیت تولید حدودپنج میلیون قطعه مرغ را دارا میباشد.
به گفته وی درجه بندی مرغ عرضه شده به بازار ازطرحهایی است که درنیمه سال جاری اجرایی خواهدشد و جزئیات این طرح بزودی اعلام میشود.
نظر دهید