سه شنبه 27 خرداد 1404

flag
  • 1401/07/09 - 13:38
  • تعداد بازدید : 598
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه کمیته داخلی ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم،  کمیته داخلی ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام به منظور بررسی و پیگیری اجرای مصوبات مرتبط و تداوم برنامه پایش  شیر خام در شش ماهه دوم سال جاری، در روز سه شنبه مورخ ۲۹ شهریور ماه، در اداره کل دامپزشکی استان، برگزار شد.

در این جلسه که با حضور مدیر کل دامپزشکی و رووسای ادارات مرتبط تشکیل شد؛ سیاست‌های کلی سازمان دامپزشکی کشور در خصوص شیر خام مورد بررسی و تبیین قرار گرفت و ضمن تاکید بر برنامه های آموزشی ترویجی برای بهره برداران (اعم از دامداران و مسئولین فنی بهداشتی مراکز جمع آوری شیر خام ) تداوم پایش میکروبی و بررسی وجود آنتی بیوتیک ها و همچنین شناسایی تقلبات رایج در شیر خام مصوب و لازم‌الاجرا شناخته شد.

لازم به ذکر است  پایش های انجام شده در بازه زمانی از پاییز ۱۴۰۰ تا شهریور ۱۴۰۱، که از سطح دامداری ها (صنعتی و سنتی) و مراکز جمع آوری شیر خام صورت گرفت، گویای این مهم بود که کیفیت بهداشتی شیر خام تولیدی استان از نظر باقیمانده آنتی بیوتیکی، تقلبات رایج  و همچنین از نظر میزان آفلاتوکسین m1 در سطحمطلوبی قرار دارد

ولی سطح نسبی شمارش کلی میکرو ارگانیسم ها در نمونه های اخذ شده دور از حد انتظار بود؛ که در همین خصوص ارائه برنامه های ترویجی به گاوداری های استان از سوی کارشناسان مربوطه به منظور بهبود کیفیت  بهداشتی شیر خام در دستور کار این اداره کل قرار گرفت.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 290798
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور