مدیرکل دامپزشکی استان :
تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه محصولات دامی، طیور و آبزیان به مناسبت ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در استان قم
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم ، سید مهدی سرکشیک مدیرکل دامپزشکی استان قم از شروع طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در مراکز تهیه، تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی ویژه ایام ماه مبارک رمضان و ایام نوروز خبر داد و گفت : با هدف اطمینان از سلامت فرآوردههای خام دامی عرضه شده به شهروندان، نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر واحدهای تهیه، تولید، توزیع، فرآوری و عرضهی فراوردههای خام دامی در سراسر استان تشدید می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم ، سرکشیک هدف از اجرای این طرح را ارتقاء سطح بهداشتی، تضمین سلامت و امنیت غذایی و فرآوردههای خام دامی اعلام کرد.
سرکشیک تصریح کرد: شهروندان فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و مورد تائید دامپزشکی تهیه کرده و در هنگام خرید گوشت قرمز به مهر و لیبل درج شده بر روی لاشه یا بسته بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء، نوع محصول، کد بهداشتی بهره برداری دامپزشکی میباشد، توجه کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان قم از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در حوزه فرآوردههای خام دامی، مراتب را از طریق سامانه ارتباطی ۱۵۱۲ به اطلاع کارشناسان دامپزشکی برسانند.
نظر دهید