بررسی وضعیت جوجه ریزی مرغ گوشتی در استان قم
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم ، کارگروه تخصصی هماهنگی مجوزهای جوجه ریزی مرغ گوشتی استان قم به ریاست دکتر سید مهدی سرکشیک سرپرست اداره کل دامپزشکی استان قم برگزار شد.
در این جلسه دکتر علی حیدری رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور این اداره کل در خصوص جوجه ریزی مرغ گوشتی و وضعیت بیماری و الگوی تلفات در مرغداری های گوشتی سطح استان توضیحاتی ارائه دادند.
در ادامه دکتر سرکشیک ضمن تایید موارد مطرح شده، افزود: بهداشت و مدیریت بیماری های دام، طیور و آبزیان جز وظایف ذاتی و هدف اصلی دامپزشکی است که با حضور مسئولین فنی بهداشتی در واحدهای پرورشی طیور در سال های اخیر این موضوع پررنگ تر گردیده است.
در همین راستا مهندس اردستانی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: در جهت تامین گوشت مرغ و مدیریت گوشت های استحصالی از کشتارگاه های طیور سطح استان ، همکاری همه جانبه دستگاه های مرتبط را می طلبد.
گفتنی است که در این جلسه مهندس رهبر نیا مدیر طیور و مهندس ملا محمدی معاون دفتر طیور جهاد کشاورزی، دکتر جمشیدی و دکتر فاطمی کارشناسان اداره طیور ادره کل ، آقای یوسفعلی نماینده اتحادیه مرغداران قم و همچنین مسئولین فنی بهداشتی مرغداری های مرغ گوشتی نیز حضور داشتند.
نظر دهید